Закон і Бізнес Професіонали проти фахівців

Коментарі (3)

0
DYG7

Питання до одного з авторів статті: якщо вірити написаному, ви доцент, викладач, то як же ви так смієте принижувати бакалаврів? Може, правда, у вас у Вузі бакалаври нічого не вартують, вам видніше, але не кажіть за всіх... До того ж, якщо юридична освіта настільки жалюгідна, то чого це ви в ній копирсаєтесь?

30.03.2013 01:12 Відповісти
0
Виталий

Сильная статья, даже на слезу пробивает, так обидно за адвокатов! И действительно, куда это годится, что бы какой-то там фахівець в галузі права, понятия не имеющий ни о верховенстве права, ни о этики и морали, ни о принципах конфиденциальности, путался под ногами у адвоката! Подумаешь, диплом бакалавра и высшее юридическое образование. Только вот интересно одно, что делать с сотнями тысяч выигранных этими фахівцями дел?

14.03.2013 09:15 Відповісти
0
А.Н.Оним

Цілко погоджуюся з Вашим коментарем! Неодноразово доводилося бачити професіоналів "Адвокатів" , які крім того, що користуються "козами" з інтернету нічого путнього в процесі сказати (зробити) не можуть, натомість дипломовані спеціалісти особливо ті які себе називають галузеві (зуби з"їли на справах) легко "всаджують" своїх титулованих "Братів" - бо займаються одним напрямком, але досконало! (не розпорошуються)

19.03.2013 17:52 Відповісти
//
Створено в Студії Дмитра Бабича