Закон і Бізнес П’ять подвигів Малюськи

Коментарі (3)

0
Viki

Збілшилась кількість експертиз, що проводять приватні експерти? Яким чином держава буде оплачувати такі послуги. Дивлячись на потуги впровадити оплачувальні послуги при перебуванні в СІЗО та запровадження платних ВІП камер логіка всіх реформ зводиться до урізання державних витрат, комерціалізацією послуг та легалізацією корупції переводом ії у законі побори. Це не державотворча діяльність це дії направлені на розвал державного устрою. В жодній країні соціальні інституції немаютьприноситиприбутку

06.05.2020 10:16 Відповісти
0
Next

Сказочный "герой". Все его "реформы" направлены на сокрашенние бюджетных затрат на свою деятельность и их перекладывание на граждан. Непосредственные функции МЮ министр выполнять не собирается, а хочет переложить их на часников, которые на этом будут зарабатывать за нас счет.

06.05.2020 09:13 Відповісти
0
P.S.V.

«Не з вулиці ж мені їх (фахівців відповідної галузі. — Прим. ред.) брати», — наголосив він.Он воно як. Кінець епосі кумовства.ВИСОЦЬКА ОЛЕНА заступник міністра, а начальник Генеральної дирекції ДКВС України хто б ви думали, її чоловік. Думай те.

05.05.2020 14:34 Відповісти
//
Створено в Студії Дмитра Бабича