Закон і Бізнес Оцінка дій судді поза межами дисциплінарного провадження є неприпустимою, — РСУ

Коментарі (4)

0
Next

На суд, куди його сьомий раз викликали, з'явитися він не мав змоги, бо хворий, але того ж дня з'явився, будучи на лікарняному (зі слів ГП), на роботу на склав рапорт про незаконність Ухвали, яку не чув та не бачив.

15.08.2018 08:32 Відповісти
0
Next

Що б належним чином коментувати, ознайомтесь з текстом Ухвали. Ще декілька таких рішень суду, може прокуратура почне працювати в судовому засіданні. А то передадуть до суду не знамо що, в процес приходять посидіти, та промимрять в дебатах, що все доведено і вся робота. Повністю згоден з аргументацією судді, що викладена в Ухвалі. Тут не діях судді є корупційна складова, а в діях прокурорів.

15.08.2018 08:28 Відповісти
0
володимир

учасники судового процесу у своїх промовах на основі проведеного в судовому засіданні дослідження доказів викладають свою думку. Крапка. Що цього не хзнав ваш суддя, який мабуть пройшов успішно перевірку своїм знанням. Яеже зухвало пише Ткачук - публічної критики НЕЗЗЯ, бо судова влада незалежна; що суддя толерантно, кваліфіковано і справедливо служіть народу України, саме тому народу, якого викрали та снущались. Не рада, а зрада справедливості та прав громадян України.

14.08.2018 20:32 Відповісти
0
володимир

Щось дуже швидко надійшли звернення до Ткачука О.С.. Знає ст.126 Конституції України та все раптом прийшло до пам*яті і норми Законів і Рішення ЕСПЛ. Тільки одного немає в Рішенні Ради суддів України від 13 серпня 2018 року за №45 - ознак корупційної дії судді по справі №1-кп55217 (по Кернесу). А вона є. Дебати не дають право суду закрити провадженн по справі в зв*язку з відмовою сторони обвинувачення від підтримки обвинувачення у справі - прокуратури. Дабати це частина судового розгляду, в якіх

14.08.2018 20:24 Відповісти
//
Створено в Студії Дмитра Бабича