Закон і Бізнес Акт наголошеної незалежності

Коментарі (4)

0
Вадим Мазурчак

А що ВРП. А нічого. Аж список потерпілих суддів вирішили вести. Дуже дієво. До суддівської практики я 10р. працював у бізнесі. За таку ефективність та ще й з такими повноваженнями мене б у кращому випадку звільнили. ВСІ НАШІ ПРОБЛЕМИ - У НАС САМИХ, СУДДІВ.

07.03.2018 11:23 Відповісти
0
Вадим Мазурчак

Радіють з думками: "Яке нещастя, хай знає суддя, а то в першу п´ятирічку цей суддя дозволяє собі виправдовувальні вироки і половину наших рішень як слідчий суддя скасовує/не санкціонує". І в прокуратурі , і в рай.відділі свято - у цього непокірного, незалежного і принципового судді проблеми :)

07.03.2018 11:19 Відповісти
0
Вадим Мазурчак

З практики: активіст завдає мені тілесне пошкодження. При цьому половина рай.відділу МВС присутня у залі, працівник МВС веде відеоспостереження. Я пишу заяву про злочин у "рідний" районний відділ за ст.ст.376, 377 КК. Справу розслідує слідчий. Він і весь слідчий відділ "тихенько радіють" за мене потерпілого.

07.03.2018 11:16 Відповісти
0
Вадим Мазурчак

Шановні члени ВРП! Припиніть демагогію і почніть нас захищати. Рецепт простий. У ВРП більшість суддів. ВРП має у своїх руках повноваження щодо дисц.відповідальності прокурорів. Після того як ВРП доб´ється звільнення перших 10 прокурорів за неефективне розслідування справ за вплив на суддю, проблема нна 50 % зникне. Кожен місцевий прокурор знатиме, що це свавілля "незалежних і демократичних активістів" проти суддів потрібно припинити, а то ВРП припинить професійну діяльність прокурора.

07.03.2018 11:09 Відповісти
//
Створено в Студії Дмитра Бабича