Закон і Бізнес Прес-секретарі на передовій

Коментарі (5)

1
Марина

Посада прес-секретаря дуже потрібна кожному суду. Але на моє глибоке переконання це людина має бути з відповідною освітою - журналіст,а не юридичною. Тому що є багато нюансів,які юрист не знає при підготовці і викладенні інформації на сайт чи спілкуванні з представниками ЗМІ на їх мові. А щодо рішень,то насправді прес-секретар має просто донести суть рішення не спотворюючи його зміст.

26.07.2016 13:49 Відповісти
1
Чому

суд так учинив, а не інакше і в чому суть рішення викладено в самих рішеннях суду. Необхідно просто їх прочитати, вони у вільному доступі, кому цікаво. А стосовно перекладу прес-секретарем рішень на "просту мову", то це дурниця. Прес-секретар може тільки процитувати рішення, інакше він просто може спотворити його зміст, перекладаючи на "просту мову".

25.07.2016 11:48 Відповісти
1
ghv

100% потрібна окрема людина яка буде тільки цим займатися

22.07.2016 14:33 Відповісти
1
помічник

цілком згодна. в маленьких судах обовязки прес-секретяря покладають на когось з працівників апарат суду, в якого і без цього повно своєї основної роботи, а обовязки прес-секретаря належним чином виконувати часу не вистачає. як може помічник судді якому треба за день підготувати до 50 проектів рішень, ухвал, постанов, написати узагальнення судової практики, деколи піти замість секретаря в зал, до цього всього адмінити сайт суд, писати статті, взаємодіяти із ЗМІ і громадськістю?

22.07.2016 14:32 Відповісти
1
Людмила

Цілком згодна з тим, що в судді потрібна посада прес-секретаря, але коли на цю особу покладаються ще й інші обов'язки? інколи часу на те, щоб дізнаватися про новини свого суду доводиться лише у вільний від роботи час з інтернету вдома. Як особа яка займається кадровою роботою чи статистикою може моніторити сайти, знаходити час для проведення будь-яких обов'язків прес-секретаря..? На мою думку в судах, навіть "малениких" це обов'язково повинна буди одиниця, вільна від виконання інших обов'язків.

22.07.2016 11:44 Відповісти
//
Створено в Студії Дмитра Бабича