Закон і Бізнес Комунікація на всіх фронтах

Коментарі (3)

0

На даний час просто не вистачає терпіння слухати, як поливають брудом усію судову систему та розповідають про побори за кожне судове рішення, в одному з сюжетів було навіть озвучено цифру - 10-15% від вартості предмету спору необхідно стороні "віддіти за рішення суду". ПРО ЩО ВИ ГОВОРИТЕ????? Корупція звичайно існує, але те, що розповідають в ЗМІ далеке від реальності!!!!!!

27.03.2015 20:41 Відповісти
0
Aza

Ось тут і постає головне питання до РСУ: чому нічого не роблять? Адже за розповсюдження такого бруду, що паплюжить судову владу, можна притягти до відповідальності ЗМІ. Навіть за те як формулюються заголовки: суд не захотів обирати запобіжний захід!!! Так це ж прокуратура відкликала клопотання за браком доказів!!! А РСУ лише звертає увагу і більше нічого не робить.

28.03.2015 09:00 Відповісти
0
Микола

Паплюжити не можна. На кожну брехно необхідно відповідати і не не лише у ЗМІ. Проте у багатьох випадках "бруд" є очевидним, відповідає дійсності, тому і немає що сказати. Повагу до судової влади підвищить також обєктивність у цих питаннях, що передбачає також і реакцію на справедливе обурення діями продажних чи непрофесійних суддів, а не лише цілковите запречення очевидного.

28.03.2015 12:16 Відповісти
//
Створено в Студії Дмитра Бабича