Закон і Бізнес Квалификационная отсрочка

Комментарии (3)

0
Сергій

ЗіБ - одне з немногих видань, яке висвітлювало і продовжує працювати в цьому напрямку. Повністю підтримую продовження терміну пеербування в резерві кандидатів на посаду судді. Це економічно доцільно та справедливо по відношенню до тих, хто довгі три роки перебував в резерві вже майже без надії на втілення своєї мрії. Окремо прошу ЗіБ висвітлити роботу ВККС України. Вважаю, що завдяки новим людям в комісії, це орган змінився в кращу сторону, став демократичним, відкритим в роботі.

20.08.2015 18:39 Ответить
0
Paola

Дякуємо журналістам ЗіБ за послідовну позицію у висвітленні проблемних питань резерву кандидатів на посаду судді. Пункт 15 Перехідних положень Закону безперечно має ознаки дискримінаційності. З урахуванням наявності відповідних законодавчих ініціатив, Парламент взмозі виправити допущену помилку та не допустити порушення прав осіб, які наразі перебувають у кадровому резерві.

20.08.2015 12:38 Ответить
0
Людмила

Ініціатива продовження строку перебування кандидатів в резерві є слушною та необхідною, адже по-перше справді направлена на економію коштів, які витратить держава на річну підготовку нових кандидатів на посаду судді, а це мільйони бюджетних гривень, по - друге, забезпечить реалізацію права обійняти посаду судді тими кандидатами, які були позбавлені можливості брати участь в конкурсах через власне відустність самих конкурсів у зв'язку із форс-мажорними обставинами в країні.

20.08.2015 10:34 Ответить
//
Создано в Студии Дмитрия Бабича