Закон і Бізнес


Конкурс до ВС: ВККС оприлюднила графік психологічних тестів


31.03.2017 10:18
9794

Вища кваліфікаційна комісія суддів визначила дату та час проведення тестування особистих морально-психологічних якостей і загальних здібностей по кожному кандидату та оприлюднила приклади запитань.


Як повідомили виданню «Закон і Бізнес» у ВККС, порядок проведення тестування включає складення тестування та інтерв’ю з психологом.

Участь у тестуванні мають право брати кандидати, допущені до другого етапу кваліфікаційного оцінювання «Дослідження досьє та проведення співбесіди».

За посиланнями можна ознайомитися з графіком тестування та прикладами тестових запитань.

Тести складатимуть у приміщенні ВККС (м. Київ, вул. Механізаторів, 9). Реєстрація на здійснюватиметься з 9:30 до початку проведення відповідно до визначеної кандидату у графіку дати. Тривалість тестування: з 10:00 по 17:00, перерва – з 13:00 до 14:00.

Інтерв’ю проводитимуть за адресою: м. Київ, вул. Мельникова, 81–Б. Реєстрація за 20 хвилин до початку проведення відповідно до визначених кандидату графіком дати та часу (кандидатів просять з’являтися завчасно).

Тривалість інтерв’ю – до 1 год. Для реєстрації на тестування та інтерв’ю кандидату необхідно мати при собі документ, що посвідчує його особу.

Під час складення тестування користуватися будь-якими засобами, зокрема телефонами та іншими гаджетами, калькуляторами, інтернетом, заборонено.

Закон і Бізнес