Закон С– Бізнес Голова Верховного Суду Лівії відвідав Крим

в„–28 (1118) 13.07—19.07.2013
Прес-служба Апеляційного суду АРК

На запрошення Голови ВС Ярослава Романюка Україну вперше відвідала офіційна делегація суддівського корпусу Держави Лівія, яку з 5 по 7 липня приймав голова Апеляційного суду АРК Валерій Чорнобук.

Робочий візит учасників делегації в автономії розпочався із …

ID: #9080
Робочий візит учасників делегації в автономії розпочався із офіційної зустрічі в Апеляційному суді Автономної Республіки Крим, у п’ятницю 5 липня, за участю керівництва суду та голів апеляційних судів інших юрисдикцій.

Голова Апеляційного суду Автономної Республіки Крим Валерій …

ID: #9081
Голова Апеляційного суду Автономної Республіки Крим Валерій Чорнобук, вітаючи гостей, висловив сподівання, що знайомлення із судової системою та спілкування із українськими колегами стане у нагоді під час становлення системи правосуддя у Лівії.

У свою чергу, Голова Верховного Суду Держави Лівія Камаль Ба…

ID: #9082
У свою чергу, Голова Верховного Суду Держави Лівія Камаль Башир Даган подякував за гостинність та зауважив, що у Державі Лівія наразі працюють над становленням інститутів правосуддя, окрім того створена комісія, яка займається судовою реформою.

Після закінчення офіційної зустрічі членам делегації була за…

ID: #9083
Після закінчення офіційної зустрічі членам делегації була запропонована насичена культурна програма, в рамках якої гості мали змогу ознайомитися із мальовничою природою та історичним надбанням кримського півострова.

6 липня члени делегації відвідали Міжнародний дитячий центр …

ID: #9084
6 липня члени делегації відвідали Міжнародний дитячий центр «Артек». Артековці вітали членів делегації традиційною речівкою та оплесками.

За допомогою екскурсоводів, гості знайомилися із багаторіч…

ID: #9085
За допомогою екскурсоводів, гості знайомилися із багаторічною історією, що у різні часи перепліталася із долями видатних людей, які побували у таборі. До речі, діти із Лівії свого часу теж мали змогу відчути неповторну атмосферу центру.

Ще одним історичним надбанням, який відвідали іноземні гості…

ID: #9086
Ще одним історичним надбанням, який відвідали іноземні гості став Лівадійський палац. Учасників делегації провели залами палацу, які свого часу слугували резиденцією імператорської родини та місцем зустрічі трьох держав антигітлерівської коаліції.

В останній день перебування делегація, у неділю 7 липня, від…

ID: #9087
В останній день перебування делегація, у неділю 7 липня, відвідала місто-герой Севастополь, пам’ятник героїчним подіям Великої Вітчизняної війни діораму «Штурм Сапун-гори».

Того ж дня учасники офіційної делегації відвідали Ханський п…

ID: #9088
Того ж дня учасники офіційної делегації відвідали Ханський палац у Бахчисараї, який протягом двох із половиною століть був центром політичного, духовного й культурного життя держави кримських татар.
//
Створено в Студії Дмитра Бабича