В італійській в’язниці запрацював ресторан. Управління закладом, де можна спробувати вишукані страви, доручено в’язням.
В Італії відкрився ресторан в будівлі діючої в’язниці. Підприємство громадського харчування з’явилося в м.Болланте (провінція Мілан). Управління рестораном, який носить назву In Galera («На каторзі»), доручено в’язням.
В закладі працюють тільки троє не ув’язнених — два шеф-повари і метрдотель. Офіціантами трудяться арештанти, які не мають шкідливих звичок.
У прес-службі ресторану розповідають, що його працівники — це не просто ув’язнені. Всі вони мають відповідну підготовку в сфері обслуговування клієнтів. Місячна зарплата працівників In Galera залежно від кваліфікації складає від €600 до €1200.
Варто відзначити, що меню в ресторані досить вишукане. Так, гостям пропонується спробувати каштани і паппарделле з олениною та соусом бренді, дичину в смородиновому соусі, а також рулети з маринованого лосося. Середня вартість однієї страви складає тут всього біля €13.
Гаслом закладу є фраза: «Місце, де можна не тільки гарно поїсти, але й зробити добру справу». Директор в’язниці Массимо Парізі розповів, що головна місія нового ресторану — надати ув’язненим можливість відновити контакт із суспільством.
Матеріали за темою
На чому заробляють ув’язнені в Німеччині
23.01.2024
Місця несвободи оптимізуватимуть по-новому
12.10.2022
Коментарі
До статті поки що не залишили жодного коментаря. Напишіть свій — і будьте першим!