Закон і Бізнес


Що нового на фронті: інформує Генштаб ЗСУ (вечір, 25 квітня)


Фото: Генштаб ЗСУ

25.04.2024 19:33
649

Інтенсивність бойових дій зросла майже наполовину — до 93 боєзіткнень. Особливо активним ворог був на Авдіївському напрямку, де нашими захисниками відбито 23 атаки.


Про це повідомив Генеральний штаб ЗСУ, інформує «Закон і Бізнес».

У той самий час противник завдав 4 ракетних та 50 авіаційних ударів, здійснив 45 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник завдав авіаудару по місту Суми. Артилерійських і мінометних обстрілів зазнали, серед інших Карповичі Чернігівської області; Уралове, Манухівка, Басівка, Пономаренки — Сумської.

На Куп’янському напрямку відбито 9 атак біля Берестового та Стельмахівки. Під артилерійським і мінометним вогнем опинилися, зокрема Синьківка, Степова Новоселівка, Піщане Харківської області.

На Лиманському напрямку Силами оборони відбито 16 атак у районах населених пунктів Дружелюбівка Харківської області; Макіївка, Серебрянське лісництво — Луганської; Терни, Зарічне — Донецької. Противник завдав авіаудару біля Борової. Від артилерійських і мінометних обстрілів постраждали, серед інших Макіївка, Терни, Ямполівка, Торське.

На Бахмутському напрямку нашими воїнами відбито 16 атак у районах населених пунктів Білогорівка Луганської області; Верхньокам’янське, Новий, Спірне, Іванівське, Кліщіївка — Донецької. Також противник завдав авіаударів біля населених пунктів Миколаївка, Часів Яр, Спірне, Диліївка. Під артилерійським і мінометним вогнем опинилися, зокрема Калинівка, Часів Яр, Кліщіївка.

На Авдіївському напрямку нашими захисниками відбито 23 атаки в районах Очеретиного, Уманського, Невельського, Кераміка, Бердичей та Нетайлового. Також противник завдав авіаударів у районах населених пунктів Калинове, Семенівка, Карлівка, Новогродівка, Євгенівка, Олександропіль, Архангельське, Новокалинове. Артилерійських і мінометних обстрілів зазнали, серед інших Керамік, Архангельське, Соловйове, Уманське.

На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах Красногорівки, Побєди, Новомихайлівки, Водяного, який 14 разів намагався прорвати оборону наших військ. Противник завдав авіаудару біля Урожайного. Під артилерійським і мінометним вогнем окупантів опинились Красногорівка, Георгіївка, Парасковіївка та інші.

На Оріхівському напрямку ворог за підтримки авіації одного разу атакував позиції наших захисників біля Роботиного. Артилерійських і мінометних обстрілів зазнали, серед інших Червоне, Білогір’я, Роботине, Кам’янське Запорізької області.

На Херсонському напрямку ворог здійснив 3 безуспішні атаки на позиції наших військ біля Кринок. Завдав авіаударів у районах Качкарівки та Іванівки. Артилерійських і мінометних обстрілів зазнали, серед інших Тягинка, Іванівка, Новотягинка, Токарівка.

Протягом доби авіація Сил оборони завдала ударів по 2 пунктах управління, 8 районах зосередження особового складу та 3 зенітно-ракетних комплексах. Підрозділами ракетних військ завдано ураження по району зосередження особового складу.

Закон і Бізнес