Закон і Бізнес


Захисників і захисниць привітали зі святом судові органи


Вітаємо зі святом!

01.10.2023 09:59
1212

Уперше саме 1 жовтня ми відзначаємо День захисників і захисниць України — в день Покрови Пресвятої Богородиці, який від цього року змістився на нову дату через реформу церковного календаря.


Наразі чимало представників судової системи боронять нашу землю в лавах Збройних Сил України. Тож із цим святом усіх захисників та захисниць привітали й представники судових органів України, інформує «Закон і Бізнес».

Рада суддів України

Вельмишановні, дорогі, незламні захисники і захисниці України!

Шановні колеги!

Від імені Ради суддів України та від мене особисто прийміть щирі вітання з нагоди відзначення Дня захисників і захисниць України!

У цей день ми найперше схиляємо голови в пам'ять про Героїв, які загинули впродовж 9 років війни проти російського агресора, захищаючи нашу незалежність та свободу. Складаємо глибоку шану батькам, які виростили й виховали таких дітей. Молимося за тих, хто живим щитом тримає фронт задля перемоги України.

З Днем захисників і захисниць України вас, наші незламні! З Днем Українського козацтва, військові традиції якого ви примножуєте! Зі святом Покрови Пресвятої Богородиці, в силу захисту якої ми віримо, як в перемогу України над ворогом!

Слава Героям! Слава Україні!

З повагою

Голова                                     Богдан Моніч

Вища рада правосуддя

Вітаємо з Днем захисників і захисниць України наших героїчних сучасників – гідних нащадків борців за нашу свободу, за національну державу. 

Завдяки вам Україна вистояла та зберегла суверенітет у час жорстокої гібридної агресії. Уже 9 років щодня тривають важкі бої за кожен метр української землі. Захисники і Захисниці поступово, але невідворотно звільняють територію нашої держави від окупантів. 

Ми глибоко шануємо кожного і кожну, хто наближає омріяну Перемогу. Безмежно вдячні за вашу звитягу! Пишаємося вами!

Слава Україні!

Державна судова адміністрація України

Шановні наші захисники та захисниці!

Колектив Державної судової адміністрації України та я особисто вітаємо кожного з вас з Днем захисників і захисниць України!

Це свято має особливе значення для кожного з нас. Бажаємо вам козацького здоров’я, стійкості, незламності, успіхів та надійного тилу! Хай віра українців оберігає вас від ворожої зброї, а любов до країни не вичерпується навіть у найскладніші миті

Поки є герої, які захищають мирне майбутнє наших дітей від ворога, ми обов'язково переможемо. Дякуємо кожному з вас, що наближаєте перемогу, всіма силами, у надважких умовах, зберігаючи не лише стійкість, а й добре серце. Віримо в Україну!

Слава Україні! Героям слава!

З повагою та шаною

В.о. голови                Максим Пампура

Служба судової охорони

Сьогодні день, коли ми з особливим щемом укотре згадуємо тих, кому зобов’язані змогою прокидатися у вільній країні під синьо-жовтим стягом, мріяти, будувати плани на майбутнє та обіймати рідних. Тих, кому ми завдячуємо власним життям, — наших захисників та захисниць України.

Ці хлопці та дівчата без вагань взяли до рук зброю й вирушили на захист територіальної цілісності своєї країни. Професійні військові та педагоги, поліцейські та будівельники, судові охоронці та економісти – усі вони тепер наші героїчні захисники й захисниці, що надійно тримають фронт та дарують нам змогу прожити новий день у своїх містах і селах.

Низький уклін кожному та кожній, хто боронить кожний клаптик рідної землі, наближаючи нашу Перемогу!

Вічна пам’ять та шана тим, хто віддав свої життя за українську свободу.

Слава українським захисникам і захисницям!

Закон і Бізнес