Закон і Бізнес


Троєщинському клофелінщику винесли вирок


.

04.05.2023 16:22
2018

Обвинувачений на території Деснянського району столиці знайомився з потерпілими та під час спільного вживання алкоголю підмішував у їхні напої сильнодіючу психотропну речовину. Один із "знайомих" так і не прокинувся...


Деснянський районний суд м.Києва оголосив обвинувальний вирок раніше судимому 36-річному уродженцю м. Дніпро за обвинуваченням у розбійному нападі, крадіжці та вбивстві з необережності (ч.2 ст.185, ч.4 ст.187, ч.1 ст.119 Кримінального кодексу). Про це інформує Закон і Бізнес з посиланням на Судову владу.

Обвинувачений упродовж січня – лютого 2020 року здійснив ряд злочинних епізодів. Внаслідок отруєння потерпілі втрачали свідомість, а обвинувачений у цей час заволодівав їхнім цінним майном. Один з потерпілих не прийшов до свідомості та помер.

У ході обшуків за місцем проживання обвинуваченого правоохоронці вилучили речі потерпілих. Деснянським районним судом м. Києва зловмисника визнано винним у вчиненні інкримінованих правопорушень та засуджено до 10 років позбавлення волі з конфіскацією усього особистого майна. Після оголошення вироку обвинуваченого взято під варту в залі судового засідання.

Досудове розслідування здійснювалось Деснянським управлінням поліції ГУНП в м.Києві.

Закон і Бізнес