Закон і Бізнес


Генштаб ЗСУ: оперативна інформація на вечір, 29 липня


Фото: Генштаб ЗСУ

29.07.2022 18:53
1706

Упродовж 156 доби війни тривали активні бойові дії на Бахмутському напрямі. Зокрема, біля Покровського, Новолуганського, Соледара та Веселої Долини.


Таку інформацію озвучив речник Генештабу ЗСУ Олександр Штупун, інформує «Закон і Бізнес».

На Сіверському напрямку ворог продовжив завдавати ударів по об’єктах інфраструктури із ствольної та реактивної артилерії в прикордонних районах Чернігівської та Сумської областей.

На Харківському напрямку ворог здійснював обстріли зі ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Харків, Рубіжне, Уди, Дементіїівка, Слатине, Базаліївка, Перемога, Маяк, Замулівка, Лісне, Соснівка, Світличне, Іванівка, Коробочкине та інших. Завдав авіаудару силами армійської авіації неподалік Старого Салтова.

На Слов’янському напрямку противник задіяв ствольну, реактивну артилерію та танки біля Долини, Богородичного, Курульки, Грушувахи, Вірнопілля, Сулигівки та низки інших населених пунктів. Ворожа армійська авіація діяла поблизу Гусарівки.

На Краматорському напрямкунеподалік Верхньокам’янського виявлено розвідгрупу окупантів, завдано вогневого ураження, група відійшла.

На Бахмутському напрямку ворог здійснював обстріли військової та цивільної інфраструктури із артилерії і танків. Завдав авіаударів неподалік Покровського, Новолуганського, Соледара та Веселої Долини. Окупанти знову намагалися штурмувати в районах Соледара, Вершини і Семигір’я. І знову безуспішно.

На Авдіївському напрямку всі наступальні та штурмові дії окупантів в районах Авдіївки, Кам’янки, Красногорівки та Пісків наші воїни рішуче придушили.

На Південнобузькому напрямку основні зусилля противника зосереджуються недопущенні просування наших військ.

Закон і Бізнес