Закон і Бізнес


Генштаб ЗСУ: оперативна інформація на вечір, 25 липня


Фото: Генштаб ЗСУ

25.07.2022 18:33
1794

Упродовж 152 доби війни, як і в останні кілька днів, найзапекліші бої точаться на Бахмутському напрямку. Зокрема, біля Покровського та Вуглегірської ТЕС.


Таку інформацію озвучив речник Генештабу ЗСУ Олександр Штупун, інформує «Закон і Бізнес».

На Сіверському напрямку ворог обстріляв із ствольної та реактивної артилерії райони населених пунктів Михальчина Слобода Чернігівської області, а також Піски, Рясне та Білопілля Сумської області.

На Харківському напрямку противник здійснює вогневе ураження із танків, ствольної та реактивної артилерії. Завдав авіаударів біля Прудянки та Петрівки. В результаті ведення бойових дій на напрямку Цупівка — Дементіївка українські воїни завдали окупантам значних втрат.

На Краматорському напрямку ворог здійснив спробу просунутися біля Спірного та Івано-Дарʼївки. Отримав жорстку відсіч та відійшов.

На Бахмутському напрямку противник вів штурмові дії на напрямках Клинове — Покровське та Володимирівка — Покровське, зазнав втрат та відійшов. В районі Вуглегірської ТЕС окремі підрозділи ворога мають частковий успіх.

На Авдіївському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках активних дій з боку противника не відзначено.

На Південнобузькому напрямку тривають обопільні обстріли зі ствольної, реактивної артилерії та танків вздовж лінії зіткнення. Зафіксовано авіаудар неподалік Ольгиного.

Поза пунктами базування перебувають два носії крилатих ракет морського базування типу «Калібр».

Закон і Бізнес