Закон і Бізнес


Генштаб ЗСУ: оперативна інформація на ранок, 25 липня


Фото: Генштаб ЗСУ

25.07.2022 08:48
1871

У Генеральному штабі розповіли про ситуацію на ранок 152 доби війни. Активні бойові дії мають місце в напрямкахі Івано-Дар’ївки та Луганського.


Таку інформацію озвучив речник Генештабу ЗСУ Олександр Штупун, інформує «Закон і Бізнес».

На Слобожанському напрямку ворог продовжує вести бойові дії з метою утримання зайнятих рубежів та недопущення просування Сил оборони у бік державного кордону.

На Харківському напрямку здійснював вогневе ураження наших позицій із танків, ствольної та реактивної артилерії. Завдав авіаційного удару біля Прудянки, Петрівки та Явірського.

На Слов’янському напрямку здійснював вогневе ураження позицій підрозділів Сил оборони із застосуванням усіх наявних вогневих засобів поблизу Петрівського, Костянтинівки, Нової Дмитрівки, Долини, Нової Миколаївки та ін.

На Краматорському напрямку мали місце штурмові дії в напрямках Берестове — Івано-Дар’ївка та Верхньокам’янка — Івано-Дар’ївка. Противник веде наступ неподалік Спірного, бойові дії тривають.

На Бахмутському напрямку ворог завдав авіаударів біля Соледара, Покровського та території Вуглегірської ТЕС. Штурм у напрямку Вершина — Луганське завершився відходом назад. Ворог веде наступ в напрямку Миронівське – Луганське.

На Авдіївському Новопавлівському та Запорізькому напрямках активних дій не відзначено. З метою сковування дій наших військ здійснював обстріли позицій із ствольної і реактивної артилерії вздовж лінії зіткнення.

На Південнобузькому напрямку відзначено артилерійські обстріли низки населених пунктів. Ворог здійснює інтенсивне ведення повітряної розвідки БпЛА. Також завдав авіаційного удару неподалік Білогірки.

Поза пунктами базування перебувають два носії крилатих ракет морського базування типу «Калібр».

Закон і Бізнес