Закон і Бізнес


У конференції з відновлення України бере участь партнер GOLAW


.

05.07.2022 17:14
1213

4-5 липня 2022 року старший партнер GOLAW Сергій Оберкович бере участь у Міжнародній конференції в Лугано, присвяченій відновленню України, яка потерпає від російської військової агресії.


Про це повідомили у прес-службі GOLAW, передає «Закон і Бізнес».

«Міжнародна підтримка України вражає. Лідери Європейського союзу, Великобританії, Швейцарії, Світовий банк, ЄБРР, ЄІБ, представники бізнесу, інвестори та багато інших міжнародних партнерів України озвучили амбітні плани щодо фінансування та експертної допомоги у розбудові та відновленні нашої держави за кращими європейськими та світовими стандартами, - поділився своїми враженнями С.Оберкович. - Основна увага міжнародних партнерів України приділятиметься перспективній реконструкції, спрямованій на досягнення кліматичної нейтральності, побудові соціальної ринкової економіки, гарантуванню безпеки та оборони України».

Адвокат наголосив, що отримуючи таку підтримку, ми повинні усвідомити, що найважливішим і найбільш пріоритетним на сьогодні завданням для України є створення прозорого конкурентного ринку без впливу олігархів, успішне закінчення судової реформи та подальша боротьба з корупцією, щоб виправдати довіру інвесторів та партнерів.

«Попереду важка, але критично необхідна робота задля нашої свободи та майбутнього, за яке зараз віддають своє життя наші герої», – резюмував С.Оберкович.

Закон і Бізнес