Закон і Бізнес


Стартував прийом документів на посаду члена ВРП від прокурорів


На порядок денний попередньої конференції, що відбулася рік тому, питання обрання члена ВРП навіть не виносилося.

04.07.2022 09:04
2983

Секретаріат Вищої ради правосуддя оголосив про початок прийому документів від бажаючих посісти місце у ВРП за квотою прокурорів. Наразі у складі Ради є 2 такі вакансії.


Одна залишилася незаповненою від попередньої конференції прокурорів, а одна утворилася після того, як у лютому цього року звільнився за власним бажанням Віктор Матвійчук, інформує «Закон і Бізнес».

Наразі оголошено дату проведення ІV позачергової всеукраїнської конференції прокурорів. Вона відбудеться 26 серпня цього року в приміщенні Офісу Генерального прокурора.

До порядку денного включено й питання обрання членів Вищої ради правосуддя. Тож секретаріат ВРП оголосив про початок прийому документів, який триватиме до 26 липня включно. Причому, якщо документи подаватимуться особисто, то їх приймуть не пізніше 17:00, а в електронній формі — до 24:00.

Також секретаріат попросив кандидатів повідомляти контактний номер телефону та e-mail для зворотного зв’язку.

Нагадаємо, що всі кандидати до ВРП обов’язково проходять перевірку на доброчесність. Й лише етична рада повноважна дозволяти суб’єкту обрання члена ВРП голосувати за того чи іншого кандидата.

Закон і Бізнес