Закон і Бізнес


GOLAW стало членом провідної німецької бізнес-асоціації


.

20.06.2022 18:16
1779

Продовжуючи імплементувати стратегічний план масштабування бізнесу на німецькому ринку, Адвокатське об’єднання GOLAW повідомляє про здобуття членства у Ost-Ausschuss der Deutschen Wirtschaft - провідній бізнес-асоціації що об’єднує кращі фірми німецького ринку.


В адвокатському об’єднанні висловлюють сподівання, що їхня 20-річна юридична експертиза в українському законодавстві, успішний супровід німецьких клієнтів, а також багаторічний досвід надання преміальних юридичних послуг сприятимуть вибудовуванню плідної міжнародної співпраці.

«Ми плануємо докласти максимум зусиль, аби злагоджено та комплексно надавати транскордонну та локальну юридичну підтримку бізнесу у спільних проектах, співпрацювати з Федеральним урядом та урядами країн-партнерів в рамках промоції економічних відносин, здійснювати регулярний моніторинг значущих для галузей правових новин у робочих групах і комітетах та інформувати членів асоціації про важливі зміни українського законодавства», - повідомив керуючий партнер GOLAW Валентин Гвоздій.

Нагадаємо, що GOLAW – єдина українська юридична фірма, що має повнофункціональний офіс у Німеччині та значний досвід юридичного супроводження німецьких клієнтів.

Закон і Бізнес