Закон і Бізнес


Адвокатам Києва призначили куратора підвищення кваліфікації


.

13.04.2022 13:01
3219

Аби адвокати Києва могли виконувати вимоги закону «Про адвокатуру та адвокатську діяльність» та рішень РАУ в частині обов’язку адвокатів підвищувати кваліфікацію, у Національній асоціації адвокатів призначили координатором підвищення кваліфікації.


За зверненням голови оргкомітету з проведення конференції адвокатів м. Києва Вадима Красника організація процесу підвищення кваліфікації для адвокатів м. Києва покладена на Олександра Черниха, передає «Закон і Бізнес».

Нагадаємо, сьогодні в Києві відсутня повноважна  рада адвокатів та кваліфікаційно-дисциплінарна комісія адвокатури. Обрання цих органів відтерміновано через воєнний стан. 

О.Черних очолює Комітет НААУ з питань примусового виконання рішень, а також входить до складу оргкомітету з проведення конференції адвокатів міста Києва. Як експерт Вищої школи адвокатури, О.Черних буде відповідати за акредитацію і сертифікацію навчальних курсів для адвокатів столиці в Експертній раді НААУ.

Повідомляється, що анонси навчальних заходів будуть розміщені на сайтах НААУ, Ради міста Києва та Вищої школи адвокатури. 

Нещодавнє інтерв’ю з О.Чернихом можна прочитати за посиланням.

Закон і Бізнес