Закон і Бізнес


Верховний Суд повертається до засідань у Києві


.

31.03.2022 15:06
10026

Оскільки військова ситуація в Києві та на околицях міста стала спокійнішою, с 1 квітня Верховний Суд повертається до нормальної роботи та проведення засідань у своїх приміщеннях у столиці.


Про це в інтерв’ю одному із закордонних ЗМІ розповів Голова ВС Всеволод Князєв.

«Згідно з нормативними актами наші приміщення розташовані в Києві. Закон не змінився, тому ми й досі працюємо в столиці. На початку війни я наказав, щоб частину роботи тимчасово виконували дистанційно. Деякі судді залишилися в столиці, інші – ні», - розповів очільник судової системи, відповідаючи на запитання журналіста про те, як сьогодні працює ВС.

«Зараз військова ситуація в місті та на околицях дещо спокійніша, тож із 1 квітня повернемося до нормальної роботи, проведення засідань у приміщенні Верховного Суду, - розповів В.Князєв. - Звісно,​​проблеми зі сполученням лишаються, важко добиратися на роботу в Київ. Багато доріг розбито, потяги не ходять. Хоча місто й досі під обстрілами, суд має працювати».

Він також повідомив, що було створено проект законодавчого регулювання дистанційної роботи, який має розглядатися найближчим часом.

Закон і Бізнес