Закон і Бізнес


У ЄРАУ приховали персональні дані адвокатів


.

03.03.2022 17:07
2745

Персональні дані адвокатів, які публікуються у профілі адвокатів у ЄРАУ, стали закритими для публічного доступу на період запровадження воєнного стану.


Таке рішення ухвалила Рада адвокатів України на позачерговому засіданні, яке відбулося 2 березня в режимі онлайн, передає «Закон і Бізнес».

Засідання провели за ініціативи адвокатів, керівників регіональних органів адвокатського самоврядування та членів Ради адвокатів України.

Повідомляється, що з метою захисту адвокатів в період оголошеного воєнного стану Рада адвокатів України вирішила закрити для публічного доступу інформацію про адреси адвокатів, їхні мобільні телефони, фотографії, соцмережі, розміщені в Єдиному реєстрі адвокатів України. 

Рішення було виконане у цей же день.

Водночас, змін щодо роботи Особистого онлайн кабінету адвоката та пов’язаних із ним сервісів немає. Система генерації онлайн-ордерів працює у звичайному режимі.

Для отримання витягів з ЄРАУ та іншої офіційної інформації з Реєстру необхідно звертатися до рад адвокатів регіонів або  до Ради адвокатів України  на електронну пошту info@unba.org.ua.

Закон і Бізнес