Закон і Бізнес


4 члени ВКДКА отримали відзнаки НААУ


Б.Ульчака відзначено як видатного адвоката України

31.01.2022 12:06
2807

Сьогодні, 31 січня, у Києві проходить перше у 2022 році засідання Вищої кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури. Розгляду скарг на рішення, дії та бездіяльність КДКА регіонів передували урочистості.


Про це повідомляє кореспондент видання «Закон і Бізнес».

Голова ВКДКА Сергій Вилков вручив почесну відзнаку «Захисник адвокатури» секретарю ВКДКА Катерині Котелевській, члену комісії від Одеської області Тетяні Подольній та представнику від Чернігівської області Тетяні Дроботущенко.

Згідно з Положенням про заохочувальні відзнаки Національної асоціації адвокатів України (рішення РАУ від 17.11.2020), цим нагрудним знаком нагороджуються адвокати, які залучені до роботи Комітету захисту прав адвокатів та гарантій адвокатської діяльності та займають активну позицію у сфері захисту професійних та інших прав адвокатів, здійснюють організацію сприяння забезпеченню гарантій адвокатської діяльності та забезпечують необхідні умови для ефективного та якісного виконання адвокатами своїх професійних обов’язків, інші особи, які здійснили особистий вагомий внесок в царині захисту прав адвокатів.

Також С.Вилков вручив члену ВКДКА від Волинської області Богдану Ульчаку нагрудний знак «Видатний адвокат України».

Цей знак є найвищою нагородою Національної асоціації адвокатів України. Її присуджують адвокатам, що своєю професійною діяльністю сприяють розвитку інституту адвокатури, підвищенню авторитету адвокатури, консолідації адвокатської спільноти та підтриманню високих професійних стандартів та ідеалів честі, гідності та ділової репутації, як адвокатів так і адвокатури в цілому.

Засідання ВКДКА триватимуть впродовж двох днів – 31 січня та 1 лютого 2022 року.

Закон і Бізнес