Закон і Бізнес


Оголошено про початок конкурсу на зайняття вакантних посад у ВККСУ


Засідання КК з добору до ВККСУ 21 січня 2022 року.

21.01.2022 11:34
3292

На першому офіційному засіданні КК з добору до ВККСУ затвердила основні документи. Також комісія зробила оголошення для кандидатів щодо дати подання заяв.


Як повідомляє кореспондент "ЗіБ", насамперед члени визначились з керівництвом. Головою КК став суддя у відставці Тед Зажечни. Його заступником обрали суддю КГС Івана Міщенко. Серед інших членів КК - суддя у відставці Стівен Маркмен, суддя Київського апеляційного суду Сергій Верланов, адвокат Роберт Брукхейсен, суддя Шостого апеляційного адміністративного суду Євген Мєзєнцев.

Водночас КК затвердила регламент, положення про проведення конкурсу, методологію оцінювання, форму заяви. Також члени повідомили про звернення до міжнародних організацій щодо залучення помічників та перекладачів. Разом з тим КК вказала на підписаний меморандум про співпрацю та обмін інформацією з НАБУ.

Насамкінець на засіданні офіційно оголосили про початок конкурсу на зайняття вакантних посад у ВККСУ. Датою початку заяв для участі визначили 4 лютого. Завершиться прийом документів 4 березня 2022 року.

Додатково члени КК повідомили про організаційно-інформаційний захід для кандидатів, який відбудеться 24 січня о 10:00.

Закон і Бізнес