Закон і Бізнес


Інсайди та угоди в неформальній обстановці - у лютому відбудеться ключова подія ринку нерухомості


10.01.2022 11:07
2164

16 - 17 лютого 2022 року відбудеться "United Property Expo" – найбільша виставка нерухомості в Україні. На заході підіб’ють підсумки минулого 2021 року та висловлять прогнози розвитку ринку нерухомості на 2022 рік.


Як повідомили «ЗіБ» організатори заходу, виставка пройде у Міжнародному виставковому центрі (Броварський проспект 15, м. Київ).

На United Property Expo буде представлено понад 10 000 об'єктів нерухомості. Це сучасні житлові комплекси, заміські вілли та таунхауси, комерційні приміщення та затишні квартири. Організатори зазначають, що учасники виставки зможуть вигідно продати свої об'єкти, а відвідувачі – купити житло та комерційну нерухомість зі знижкою до 20%.

У заході візьмуть участь більш ніж 80 учасників з 17 країн світу. Український сектор нерухомості представлять забудовники столиці України, Київської області, Одеси та Львова. Вони презентують 200 житлових комплексів та унікальні пропозиції для покупців.

У рамках виставки пройде дводенна конференція спеціалістів з нерухомості. Учасникам розкажуть про  нові дані про кредитування нерухомості, перспективи інвестицій у житлові та комерційні об'єкти, а також прогноз розвитку ринку нерухомості на 2022 рік.

Замовити квитки на виставку з безкоштовною доставкою можна за посиланням.

Видання «Закон і Бізнес» - один із інформаційних партнерів заходу.

Закон і Бізнес