Закон і Бізнес


В Офісу Гепрокурора нова символіка


Нова символіка Офісу Генерального прокурора України.

11.10.2021 16:11
6787

Затверджено нові емблему, прапор та девіз для Офісу Генерального прокурора України.


Відповідний Указ №506/2021 Президент підписав 6 жовтня 2021 року , передає «Закон і Бізнес».

Девізом Офісу Генерального прокурора стали слова Справедливість, Закон і Захист – вони також викарбувані золотими буквами латинською мовою «AEQUITAS, LEX, DEFENSIO") на емблемі під синім трикутним щитом зі срібним мечем із золотим руків'ям доверху та золотими терезами. У центрі емблеми – малий Державний Герб України. Емблема може використовуватися без стрічки з девізом.

Прапор Офісу темно-синього кольору з горизонтальними смугами синього і жовтого кольорів, а в центрі – емблема без стрічки з девізом. У верхній лівій чверті прапора містяться дві рівновеликі горизонтальні смуги синього і жовтого кольорів.

Емблема Офісу Генерального прокурора розміщується у службовому кабінеті Генерального прокурора, залах засідань Офісу, може відтворюватися на відомчих заохочувальних відзнаках, адмінбудинках і спорудах. Прапор також встановлюється в кабінеті Генерального прокурора і може використовуватися під час урочистих подій за його участю.

В Офісі Генерального прокурора зазначають, що у грудні органи прокуратури святкуватимуть своє 30-ти річчя з новою символікою.

Закон і Бізнес