Закон і Бізнес


Іспит на арбітражного керуючого: тепер 2 частини, 170 тестів


05.10.2021 16:52
2934

Відтепер автоматизоване анонімне тестування для складання кваліфікаційного іспиту особами, які мають намір здійснювати діяльність арбітражного керуючого, складається з 2️-х частин.


Новації передбачені наказом Міністерства юстиції України від 20.09.2021 № 3327/5, яким унесено зміни до Порядку складання кваліфікаційного іспиту особами, які мають намір здійснювати діяльність арбітражного керуючого, передає «Закон і Бізнес».

Перша і друга частини екзаменаційного завдання включають тестові питання з дисциплін «Банкрутство», «Економіка», «Цивільне законодавство та договірні відносини», «Господарське законодавство», «Господарський процес», «Трудове та пенсійне законодавство», «Виконавче провадження», «Приватизація та оцінка майна», «Державна реєстрація речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», «Контроль за господарською діяльністю суб'єктів господарювання та відповідальність за порушення законодавства у сфері банкрутства».

Перша частина екзаменаційного завдання включає сто тестових питань. До кожного тестового питання додаються два варіанти відповіді: «Правильно», чи «Неправильно».

Друга частина екзаменаційного завдання складається із сімдесяти тестових питань. До кожного тестового питання надається перелік із чотирьох відповідей у формі тверджень. Одне твердження правильне, решта - неправильні.

На складання іспиту відводиться три години.

Закон і Бізнес