Закон і Бізнес


Мін’юст збирає комікси і меми про права


Приклад мему, опосередковано пов’язаного із правами людини.

02.03.2021 09:35
6593

У Міністерстві юстиції оголосили конкурс малюнків на тему прав дитини. Виконувати роботи можна в довільній графічній чи живописній техніці (олівці, фломастери, фарби, авторська техніка, комп’ютерна графіка тощо) на форматі А4.


Стартував прийом робіт на XV Всеукраїнський конкурс шкільних малюнків «Мої права», організований з нагоди Міжнародного дня захисту дітей та 30-ї річниці Незалежності України, повідомили у прес-службі Міністерства юстиції.

З темою робіт, присвячених правам дитини, можуть взяти участь у конкурсі учні закладів загальної середньої освіти, віком до 18 років.

Подавати на конкурс можна малюнки, міні-комікси та «меми». На всяк випадок у Мін’юсті надали визначення останнім. Це «гумористичні зображення, в яких знакові елементи співіснують з текстовими елементами».

Для участі у конкурсі необхідно до 1 травня надіслати роботу разом із заявкою:

в електронному варіанті (у відсканованому форматі, JPEG), на електрону адресу uccplec@gmail.com (обов’язково зазначити в темі – «Мої права»);

в оригінальному варіанті, за адресою: 02147, м. Київ, а/с 34, отримувач: Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення.

Закон і Бізнес