Закон і Бізнес


Привітання із Днем працівника прокуратури


01.12.2020 11:22
5546

1 грудня Україна відзначає День працівника прокуратури. Редакція газети «Закон і Бізнес» долучається до привітань, що лунають сьогодні і бажає професійних успіхів, наснаги і плідної роботи!


Привітання Верховного Суду із Днем працівника прокуратури

Вітаємо працівників органів прокуратури України з професійним святом!

Щиро бажаємо наснаги й успіхів на шляху зміцнення законності та утвердження справедливості. Хай ваша віддана праця на захист прав і свобод громадян та інтересів держави винагороджується повагою колег і підтримкою суспільства.

Міцного здоров’я, родинного затишку, миру та злагоди!

 

Привітання Вищої ради правосуддя із Днем працівника прокуратури

Шановні колеги, щиро вітаємо вас із професійним святом!

У цей день щиро бажаємо усім працівникам прокуратури наснаги та витримки у шляхетній справі служіння Батьківщині. Зичимо гідно витримувати позицію законності незалежно від обставин, незалежності у прийнятті рішень щодо захисту прав громадян та державних інтересів.

Запорука побудови справжньої незалежної прокуратури у сучасній Україні – це формування високопрофесійної команди, здатної протистояти щоденним викликам і керуватися виключно Конституцією України і законами.

Бажаємо усім вам міцного здоров’я, нових здобутків і перемог, затишку у родині, мирного неба над нашою Україною.

Переконані, що спільними зусиллями ми зможемо захистити громадянські права і свободи та разом побудувати демократичну державу із сильними правовими інститутами.

 

Привітання Голови Ради суддів України з Днем працівників прокуратури

Шановні прокурори та усі працівники прокуратури!

Щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем працівників прокуратури! 

Від Вашого професійного рівня, Ваших знань і відповідальності залежать долі людей, адже Ваша кропітка праця дає можливість швидко відновити справедливий баланс, у разі вчинення правопорушень. Саме Ви є останнім рубежем, що стоїть на захисті інтересів Держави  у випадках, коли уповноважені органи ігнорують цю високу місію.

Вірю, що всупереч усім труднощам органи прокуратури будуть виконувати свої обов'язки з повною відповідальністю і самовіддачею, чесно і віддано служити Державі й суспільству.

 Законність і Справедливість відновити під силу вірним справі професіоналам, людям із загостреним почуттям честі й гідності. Ви саме такі.

Здоров'я, добра та успіхів Вам і Вашим родинам.

З повагою Голова Ради суддів України Богдан Моніч

Закон і Бізнес