Закон і Бізнес


Без параду: як Україна святкуватиме День незалежності


19.08.2020 15:29
5510

24 серпня у Києві та інших населених пунктах України пройдуть урочистості за участю представників органів державної влади, місцевого самоврядування, учасників ООС/АТО та громадськості.


Про це йдеться в Указі Президента Володимира Зеленського від 12.08.2020 № 318/2020 «Про відзначення 29-ї річниці незалежності України», повідомляє «Закон і Бізнес».

Згідно указу, також пройде церемонія покладання квітів до пам'ятних знаків та місць поховань видатних діячів українського державотворення, борців за незалежність України, загиблих учасників Революції Гідності, учасників ООС/АТО.

Передбачені тематичні культурно-мистецькі, медійні, виставкові та інші заходи. В цей день також пройде церемонія вручення державних нагород України, заохочувальних відзнак.

23 серпня 2020 року, у День Державного прапора України, в місті Києві, інших населених пунктах, закордонних дипломатичних установах України, військових частинах влаштують офіційні церемонії урочистого підняття Державного прапора.

Кабінет Міністрів України має розробити та забезпечити реалізацію зазначених заходів з урахуванням вимог законодавства щодо запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, йдеться в Указі.

Закон і Бізнес