Закон і Бізнес


Іноземні агенти намагаються захопити судову владу, - П.Вовк


П.Вовк закликав відстоювати незалежність судової системи.

21.07.2020 10:38
5328

«Група іноземних агентів і їх пособників на замовлення іноземних держав намагаються захопити судову гілку влади і через неї контролювати Президента, країну, позбавити її суверенітету».


Про це на своїй сторінці в Facebook заявив голова Окружного адміністративного суду м.Києва Павло Вовк, передає «Закон і Бізнес».

На його думку, реалізації цього плану, «в якому Україні уготовано не саму почесну роль», використовується така інституція як Національне антикорупційне бюро. Ситуацію з ОАСК (нагадаємо, НАБУ провело там чергові обшуки і оголосило про підозру окремим суддям) П.Вовк охарактеризував як частину цієї схеми, реалізацію якої не можна допустити.

«Правовими методами будемо домагатися кримінально-правової оцінки рішенням прокурора, який підписав абсурд, слідчого судді, який санкціонував обшук за тим же старим фактам через рік, суддів, які повторно легалізували матеріали, і діям «орлів» головного корупціонера країни, - пообіцяв очількик ОАСК - Ми відстоїмо справедливість і незалежність судової системи, по крайній мірі, я буду за це боротися».

Закон і Бізнес