Закон і Бізнес


У Шевченківському райсуді Києва виявили COVID-19


20.07.2020 18:16
5800

Шевченківський районний суд міста Києва просить утриматись від особистого відвідування установи у зв’язку із отриманням позитивного тесту на коронавірус в одного з працівників.


Про це йдеться в повідомленні Шевченківського районного суду міста Києва, передає «Закон і Бізнес».

«У одного з працівників Шевченківського районного суду міста Києва підтверджено діагноз COVID-19. Працівників, які безпосередньо контактували з хворим, відправлено на самоізоляцію, з їх наступним тестуванням на COVID-19», — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що Шевченківський районний суд Києва продовжує працювати в штатному режимі.  

«Просимо утриматись від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають Вашої обов’язкової присутності, а також від особистого відвідування суду для подачі позовів, заяв, скарг, клопотань та інших звернень», — зазначили в суді.

Там запропонували скористатись можливістю подати заяви чи інші звернення до суду через поштову скриньку розміщену у фойє суду, сервіси «Електронного суду», за допомогою поштового зв’язку, електронної пошти inbox@sh.ki.court.gov.ua або факсу. Також нагадали, що отримати інформацію про рух справи можна за телефонами, що розміщенні на офіційному веб-сайті суду.  

Закон і Бізнес