Закон і Бізнес


Запрацював Реєстр арештованих активів


18.02.2020 11:38
5284

Агентство з розшуку і менеджменту активів відкрило доступ до Єдиного реєстру арештованого майна, до якого наразі внесено інформацію про понад 2 тисячі активів.


З грудня минулого року Реєстр перебуває в дослідній експлуатації, що передбачає його наповнення в тестовому режимі виключно наявною в АРМА інформацією щодо арештованих активів, які передано в управління Агентства, передає «ЗіБ».

Як повідомили в АРМА, Реєстр формується та ведеться з метою узагальнення та оперативного обміну інформацією щодо активів, одержаних злочинним шляхом, у ньому відображаються дані про арештовані в рамках кримінальних проваджень активи, управління ними чи їх реалізацію, конфіскацію, одержані від їх реалізації кошти тощо.

Після завершення інтеграції Реєстру з іншими реєстрами та базами даних (Єдиний реєстр судових рішень, Автоматизована система виконавчого провадження, Єдиний реєстр досудових розслідувань) Реєстр буде наповнюватись інформацієюпро арештовані активи переважно в автоматизованому режимі.

На даний момент до Реєстру вноситься великий обсяг інформації, наявної у розпорядженні АРМА, а також здійснюється аналіз функціональних можливостей Реєстру.

До Реєстру вже внесено інформацію щодо 2 032 арештованих активів.

Знайти Реєстр можна за посиланням.

Закон і Бізнес