Закон і Бізнес


Судових експертів запрошують у комісію при Мін’юсті


18.02.2020 11:39
4060

Міністерство юстиції запрошує громадські організації судових експертів подавати кандидатури членів кваліфікаційної і дисциплінарної палат Центральної експертно-кваліфікаційної комісії при Мін’юсті.


Наразі триває формування складу кваліфікаційної і дисциплінарної палат Центральної експертно-кваліфікаційної комісії при Міністерстві юстиції (ЦЕКК), передає «Закон і Бізнес» з посиланням на прес-службу Мін’юста.

Як пояснили у Мін’юсті, склад палат ЦЕКК формується з постійних і змінних членів. До постійного складу кожної палати ЦЕКК можуть входити судові експерти, які не є працівниками державних спеціалізованих установ та мають стаж практичної роботи судового експерта не менше ніж п’ять років. Вони включаються до постійного складу палат ЦЕКК за поданням громадських організацій судових експертів (не більше однієї особи від громадської організації). Постійні члени палат ЦЕКК не можуть одночасно входити до обох палат.

Експерти, які не є працівниками державних спеціалізованих установ судових експертиз та мають стаж практичної роботи судового експерта не менше ніж п’ять років, за поданням громадських організацій судових експертів також можуть включатися до змінного складу палат ЦЕКК. Змінні члени палат ЦЕКК залучаються до роботи обох палат без будь-яких обмежень.

Громадські організації судових експертів можуть надсилати подання до 28 лютого 2020 року до 16:45 год. на адресу: 01001, м. Київ, вул. Городецького, 13, Міністерство юстиції України та на адресу електронної скриньки: expert@minjust.gov.ua, yu.kovalova@minjust.gov.ua. Телефон для довідок: (044) 486 68 59, 486 48 01.

Закон і Бізнес