Закон і Бізнес


Адвокатів запрошують на навчання у Парижі


17.02.2020 16:43
2776

Асоціація адвокатів Парижа оголосила набір учасників для міжнародних програм навчання для молодих адвокатів.


Про це «ЗіБ» повідомили у прес-службі НААУ.

«Міжнародна програма», яка проводиться англійською мовою, розпочнеться 4 травня і триватиме до 26 червня 2020 року (8 тижнів). Подати заявку на цю програму можна до 3 березня до НААУ на ел. адресу: h.udovenko@unba.org.ua. Учасники програми повинні гарно володіти англійською мовою.

Друга програма — «Міжнародне стажування» розпочнеться 5 жовтня і триватиме до 27 листопада 2020 року (8 тижнів). Подати заявку на цю програму можна до 4 травня 2020 року до НААУ на ел. адресу: h.udovenko@unba.org.ua. Учасники програми повинні гарно володіти французькою мовою.

НААУ здійснюватиме розгляд заявок та направить їх до Асоціації адвокатів Парижа, яка прийматиме остаточне рішення щодо кожного кандидата.

Програми передбачають навчання у Ecole de Formation du Barreau, яка проводить кваліфікацію адвокатів у Парижі. До курсу навчання включено вивчення правничої системи, адвокатської етики та правових процедур у Франції. Викладачами програми є професори права та відомі французькі адвокати. Учасники програми «Міжнародне стажування» у листопаді також матимуть можливість пройти практику в юридичних фірмах Парижа.

Асоціація адвокатів у Парижі розглядатиме для участі у цих програмах кандидатури, рекомендовані НААУ. Кандидати мають відповідати таким вимогам: бути членом НААУ, вік — до 40 років, вільно володіти мовами (французька/англійська) та мати страхування професійної діяльності адвоката (legal liability insurance).

Для участі у програмі «Міжнародна програма» Асоціації адвокатів Парижа необхідно надіслати (до 3 березня): резюме англійською мовою, мотиваційний лист англійською мовою, фотографію, копію паспорта і витяг з ЄРАУ, датований 2020 роком. Для участі у програмі «Міжнародне стажування» необхідно надіслати (до 4 травня): резюме французькою мовою, мотиваційний лист французькою мовою, фото, копію паспорта і витяг з ЄРАУ, датований 2020 роком.

Навчання на цих програмах безкоштовне, проте відібрані учасники повинні самостійно оплатити транспорт і проживання.

Закон і Бізнес