Закон і Бізнес


Комітет з питань БПД очолив Олександр Дроздов


03.12.2019 17:02
5682

Екс-член ВККС, голова ВКДКА у 2015-2019 роках Олександр Дроздов очолив Комітет з питань безоплатної правової допомоги при НААУ.


О.Дроздов входить до науково-консультативних рад при Верховному Суді та КСУ, призначений до складу Комісії з питань правової реформи при Президентові України, передає «ЗіБ».

Як повідомили в НААУ, до цього комітет з БПД очолював нинішній голова ВКДКА Сергій Вилков, який з лютого 2019 року поєднував дві посади.

Комітет з питань безоплатної правової допомоги створений згідно з рішенням Ради адвокатів України 04.06.2015  № 74. Є постійно діючим колегіальним дорадчим органом, утвореним при Національній асоціації адвокатів України.

Метою створення Комітету є моніторинг функціонування та розвитку системи безоплатної правової допомоги в Україні, проведення аналізу та узагальнення інформації з питань надання безоплатної правової допомоги, розробка змін до законодавства України про безоплатну правову допомогу та пов’язаних з ним актів, налагодження відносин у сфері надання безоплатної правової допомоги.

Закон і Бізнес