Закон і Бізнес


Житомирський окружний адмінсуд лідер по розгляду справ у своєму окрузі


02.12.2019 12:07
6011

У Житомирському окружному адміністративному суді найбільший показник середньомісячного надходження справ і матеріалів серед судів свого округу.


Про це свідчать аналітичні дані щодо роботи окружних адміністративних судів округу та Сьомого апеляційного адміністративного суду за січень — жовтень 2019 року, передає «Закон і Бізнес».

Як повідомили у прес-службі суду, за вказаний період, на розгляді одного судді Житомирського ОАС у вказаний період перебувало 134 справи та матеріалів, тоді як у Хмельницькому ОАС — 50, у Вінницькому ОАС та Чернівецькому ОАС — 36 та 24 відповідно. Також, Житомирський окружний адміністративний суд здійснив найбільший розгляд справ і матеріалів серед судів Сьомого апеляційного адміністративного округу. Цей показник становить 7625, що у 1,3 рази більше, ніж в аналогічному періоді минулого року (5995). Також, у нашому суді найбільший показник середньомісячної кількості розглянутих справ і матеріалів на одного суддю та становить 67 справ та матеріалів.

Крім того, слід зазначити, що у Житомирському окружному адміністративному суді штатна чисельність суддів становить 20 осіб, фактична чисельність — 18, при цьому протягом звітного періоду справи розглядали — 16 суддів.

Закон і Бізнес