Закон і Бізнес


Жінки-підприємці поділилися рецептами свого успіху


12.11.2019 16:33
9875

Під час Першої міжнародної конференції жінок-підприємниць, що проходила 12 листопада у Києві, бізнесвумени обмінялись досвідом власного успіху.


Організатором дискусійної панелі та унікальних майстер-класів «Успіх в тобі» виступила Київська торгово-промислова палата, повідомив кореспондент «Закон і Бізнес».

У кожної із ТОП-найуспішніших жінок є свій секрет втілення задумів у життя, але можна все ж виділити кілька їхніх рецептів:

  1. Сімейний бізнес – в тренді. Тетяна Семенченко, співвласник та співзасновник ТМ Vovk постійно тримає функцію бізнес-партнера увімкненою. Адже бізнес із виробництва одягу вона веде разом зі своїм чоловіком. Доводиться йти на компроміси частіше, ніж хотілося б. Але тандем жіночого і чоловічого бачення комерційних проектів створює унікальні товари на ринку. Сім’я і її традиції слугують запорукою довіри клієнта.
  2. Бренд – це завжди цінності. Наталія Колодницька, засновник бренду Ювелірного дому  Zarina повернула компанії втрачені раніше позиції на ринку завдяки ребрендингу. Для цього знадобилось звернутись до питання про цінності та створити концептуальні колекції для різного типу жінок. Так, вдалося задовольнити попит і яскравих студенток, і статусних гранд-дам.
  3. Мрія – це початок бізнесу. Тетяна Абрамова, засновник компанії RITO, почала із однієї побутової в’язальної машини та сьогодні експортує трикотажні речі у країни Європи. Запевняє, що причина успіху – це мрія, адже на початку бізнесу не знала про трикотаж геть нічого. Все ще мріє про створення модного дому на зразок Chanel і це дає сили невпинно рухатись вперед.

Всіх їх поєднує цілеспрямованість, довгий шлях з великими перешкодами, а тому вони впевнені – «Успіх – в тобі!».

Закон і Бізнес