Закон і Бізнес


За несплату аліментів у чоловіка забрали автіку


28.08.2019 14:00
6772

Недобросовісний батько заборгував понад 85 тис. гривень аліментів. Утім державні виконавці змусили його згадати про власну дитину та арештували його авто, яке потім було продано з аукціону.


Як повідомили у прес-службі Мін’юсту, у Кропивницькому в безвідповідального батька відібрали автівку марки «ВАЗ» за борги із виплати аліментів, передає «Закон і Бізнес».

Це єдине майно, яке знаходилось у його власності. У результаті транспортний засіб реалізували на аукціоні, а виручені кошти спрямували на часткове погашення боргу з аліментів перед його донькою.

Як зазначили в міністерстві, чоловік заборгував понад 85 тис. грн. Щоб змусити його згадати про власну дитину, державні виконавці описали автівку, яку згодом виставили на торги. У результаті арештоване майно придбали, а кошти передали в рахунок ліквідації заборгованості.

Зазначимо, що з початку року завдяки ініціативі #ЧужихДітейНеБуває на Кіровоградщині свої законні аліменти отримали більше 20 тис. дітей, а державні виконавці стягнули понад 130 млн грн аліментів.

Закон і Бізнес