Закон і Бізнес


КДКП оголосила конкурс на посаду прокурора у прокуратурі вищого рівня


13.08.2019 16:09
9389

Кваліфікаційно-дисциплінарною комісією прокурорів прийнято рішення про проведення конкурсу для зайняття тимчасово вакантної посади прокурора в порядку переведення до органу прокуратури вищого рівня.


Як повідомили «ЗіБ» у прес-службі КДКП, конкурс буде проводитися відповідно до вимог статті 38 Закону України «Про прокуратуру» та Порядку проведення конкурсу для зайняття вакантної або тимчасово вакантної посади прокурора в порядку переведення до органу прокуратури вищого рівня в редакції, затвердженій рішенням Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів від 17.10.2018 № 241пп-18 із змінами, внесеними рішеннями від 20.02.2019 № 48пп-19 та від 18.04.2019 № 131пп-19.

Подання заяви на участь у конкурсі допускається лише на одну посаду.

Прийом документів здійснюється у робочий час з 12.08.2019 по 16.08.2019. Документи надсилаються через офіційний сайт КДКП.

Копії всіх необхідних документів прикріплюються в електронному вигляді.

Вимоги до сканованих копій документів:

- формат файлу – pdf;

- кожен документ має бути збережений в окремому файлі;

- назва файлу документа повинна включати прізвище, ініціали і рік народження кандидата, а також повне найменування документу (зразок: «Петренко І.І. 1975. Копія мотиваційного листа кандидата»).

Кандидатом на вакантну (тимчасово вакантну) посаду прокурора у прокуратурі вищого рівня є прокурор, який має відповідний стаж роботи в галузі права не менше трьох років для роботи у прокуратурі регіонального рівня, та не менше п’яти років – у Генеральній прокуратурі України, а також подав відповідну заяву до комісії .

Разом із заявою про участь у конкурсі на конкретну посаду кандидат надає мотиваційний лист, у якому викладаються мотиви зайняття посади в органі прокуратури вищого рівня та інші документи, які бажає додати.

Зразок заяви можна завантажити тут.

Закон і Бізнес