Закон і Бізнес


Суд на Закарпатті, що згорів три року тому, відновив роботу


01.07.2019 17:36
3073

В Іршаві на Закарпатті відновив роботу місцевий районний суд, що був повністю зруйнований масштабною пожежею в 2016 році.


Державна судова адміністрація реконструювала будівлю Іршавського районного суду Закарпатської області після пожежі і відновила доступ жителів до правосуддя, передає «Закон і Бізнес».

Як повідомили у перс-службі суду, урочисте відкриття реконструйованого  суду відбулося 27 червня.

В ДСА врахували всі сучасні стандарти і норми при розробці проекту реконструкції будівлі, зокрема облаштовані 6 кабінетів суддів, 4 зали судових засідань, де встановлені системами відеоконференцзв'язку, забезпечений доступ до приміщення суду для людей з інвалідністю, зроблені пандуси з поручнями.

Також у залах, де розглядатимуть кримінальні справи, замість металевих загороджень встановлено загородження зі спеціального захисного скла, для осіб, які перебувають під вартою, також облаштовано спеціальний конвойний блок з двома камерами та окремим санвузлом.

Змінилася і площа приміщення суду — її розширили вдвічі за рахунок добудованого другого поверху. Приміщення обладнали сучасними системами водопостачання та водовідведення, кондиціонування, освітлення та відеоспостереження.

Закон і Бізнес