Закон і Бізнес


Більше тисячі випускників зібрав НЮУ ім.Я.Мудрого на зустрічі


18.06.2019 17:22
5134

15 червня завдяки Асоціації Випускників в стінах Альма-матер відбулася зустріч випускників Національного юридичного університету ім.Я.Мудрого. Університет відвідали понад 1100 випускників більшості факультетів, починаючи з 1969 року.


Як повідомили у прес-центрі університету, колишні студенти зустрілися у Палаці студентів та мали змогу поспілкуватися з ректором Університету Василем Тацієм, який у вітальній промові розповів про досягнення вишу у науковому та освітньому процесах, розбудові матеріально-технічної бази, культурі та спорті, передає «ЗіБ».

Від представників кожного з понад 20 випусків лунали слова подяки до улюбленого Університету та викладацького складу за фундаментальні знання та особистісний розвиток як в професійному напрямку, так і в загальному вимірі.

Випускники також завітали до навчально-бібліотечного комплексу, де оглянули картинну галерею, читальні зали, кімнати для індивідуальних робіт, коворкінг-майданчик, відділ рідкісних видань та дисертацій та конференц-зал, який розташований на 10-му поверсі.

Зазначимо, що цьогорічна зустріч стала наймасштабнішою з усіх подібних за історію Університету.

Закон і Бізнес