Закон і Бізнес


Одним із ключових пріоритетів роботи АПУ — реформування юридичної освіти


07.06.2019 13:31
2241

Відбулося перше засідання нового складу Правління АПУ під головуванням Дениса Бугая, Президента АПУ. Спільно керівництво Асоціації розподілили обов'язки між собою за напрямками діяльності та визначили процедуру виборчої кампанії в відділеннях АПУ, яка стартує з 7 червня.


Про це «ЗіБ» повідомили у прес-службі АПУ.

Далі визначились зі складом Комісії АПУ з питань членства. Відтепер до неї входять:

1. Павленко Ірина, First Chair Legal, юрист;

2. Тесля Родіон, група компаній ПРАТ «Миронівський хлібопродукт», керівник відділу міжнародних корпоративних зв'язків;

3. Бугай Максим, TNT Ukraine & Eastern Europe Associates (FedEx Corp), старший юридичний радник.

Наступним питанням члени Правління затвердити комісію з напрацювання змін до Статуту АПУ, яка має сформувати можливі моделі проведення виборів керівних органів Асоціації, вивчити досвід проведення виборів керівних органів у закордонних і міжнародних організаціях. Запропонувати план обговорення концепції внесення змін до Статуту з підрозділами Асоціації. Та підготувати комплексні зміни до Статуту.

Президент АПУ означив пріоритети діяльності на найближчі шість місяців. Серед них він назвав реформування системи виборів через зміни в Статуті.  Наголосив на розвитку регіональних відділень та посилення комунікації з членами Асоціації. Д.Бугай також підкреслив необхідність активно співпрацювати з молодими членами спільноти та розвивати лідерський потенціал. У числі пріоритетів на найближчі шість місяців Асоціації також стоїть питання реформування вищої юридичної освяти, зокрема широке експертне обговорення Концепції запропонованої Міністерством Юстиції.

Закон і Бізнес