Закон і Бізнес


Призначено керівника апарату ВАКС


06.06.2019 17:53
5007

Голова Державної судової адміністрації України призначив Богдана Крикливенка керівником апарату Вищого антикорупційного суду.


Переможцем конкурсу на зайняття вакантної посади керівника апарату Вищого антикорупційного суду, оголошеного ДСАУ у березні цього року,  став Б. Крикливенко, передає «Закон і Бізнес».

Наказом ДСА України від 6.06.2019 № 192/к Б.Крикливенко призначений на посаду керівника апарату ВАКС з 7 червня 2019 року.

Б.Крикливенко здобув кваліфікацію юриста в Київському національному університеті внутрішніх справ, має диплом за спеціальністю «Правознавство». Є випускником Київського національного університету імені Тараса Шевченка за спеціальністю «Фінанси» та Національної академії державного управління при Президентові України, де здобув кваліфікацію магістра державного управління.

Трудову діяльність розпочав з 2002 року в Міністерстві юстиції України. Має значний правозахисний та управлінській досвід, понад 12 років успішно здійснював діяльність із забезпечення прав і свобод людини в Україні та сприяння впровадженню міжнародних стандартів у сфері верховенства права, член делегації України на час розгляду Міжнародним Судом ООН позову України проти Російської Федерації у 2017 році.

У березні 2018 року Б.Крикливенку присвоєно 1 ранг державного службовця.

Закон і Бізнес