Закон і Бізнес


У ВША назвали типові помилки при проходженні курсів


04.01.2019 13:47
9170

Адаптаційний курс в професію адвоката для стажистів сьогодні проходять більше шестиста осіб. З них 310 отримали сертифікат та додані до відкритого реєстру осіб, що пройшли курс. На спеціальний курс-інструктаж введення в професію помічника адвоката зареєстровано 176 осіб, з яких отримали сертифікат — 99. Спеціальний курс з підвищення кваліфікації у випадку поновлення права на заняття адвокатською діяльністю проходить 2 особи.


Про особливості, помилки та складнощі, що виникають під час проходження курсів, виданню «Закон і Бізнес» розповіли у прес-службі Вищої школи адвокатури.

Серед поширених помилок під час проходження курсів називаються: неуважність, некоректність заповнення заяви щодо внесення відомостей до ЄРАУ, помилки в заповненні ордерів та адвокатських запитів.

У ВША звернули увагу на те, що всі документи, які зазначені у практичних завданнях, слід оформлювати згідно затверджених стандартів з використанням офіційних джерел та правил, власноруч та без застосування чужих документів і шаблонів. Додаючи до практичного завдання незаповнені, хибно оформлені або запозичені документи, ви не тільки марно витрачаєте власний час проходження курсу, а й збільшуєте період очікування перевірки вже нового завдання, - зазначили в установі.

Закон і Бізнес