Закон і Бізнес


ВККС відрядила трьох суддів


21.12.2018 11:51
5068

Через надмірний рівень судового навантаження Вища кваліфікаційна комісія суддів України внесла до Вищої ради правосуддя подання з рекомендацією про відрядження двох суддів для здійснення правосуддя до інших судів.


Як повідомили «Закон і Бізнес» в прес-службі ВККС, 20 грудня на засіданні палати з питань добору і публічної служби суддів Вища кваліфкомісія суддів сформувала подання про відрядження суддів до іншого суду того самого рівня і спеціалізації для здійснення правосуддя.

Зокрема, Комісія вирішила внести до ВРП подання з рекомендацією про відрядження строком на один рік для відправлення правосуддя стосовно:

- судді Попаснянського районного суду Луганської області Ілони Лизенко до Решетилівського районного суду Полтавської області;
- судді Тернівського районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області Андрія Дудікова до Тростянецького районного суду Вінницької області.

Також строком на шість місяців рекомендацію про відрядження до Ширяївського районного суду Одеської області отримав суддя Рубіжанського міського суду Луганської області Юрій Кобзар.

Закон і Бізнес