Закон і Бізнес


Сьогодні відбудеться чергове засідання РАУ на Закарпатті


12.10.2018 08:50
16074

12 - 13 жовтня у c.Поляна, Закарпатської області відбудеться чергове засідання Ради адвокатів України. До порядку денного включено питання поточної діяльності НААУ, ведення ЄРАУ, стан фінансово-господарської діяльності вищих та регіональних органів адвокатського самоврядування.


Як повідомили виданню «Закон і Бізнес» в Національній асоціації адвокатів України, засідання відбудеться за адресою: Закарпатська область, Свалявський район, с. Поляна, конференц-зал  курортного готелю «Квеле Поляна», вул. Духновича, 112-Б.

Початок реєстрації учасників 12 жовтня о 10:00, початок роботи об 11:00,  13 жовтня початок реєстрації о 9:00, початок роботи о 10:00 годині.

До порядку денного засідання внесено питання про діяльність Національної асоціації адвокатів України та ведення Єдиного реєстру адвокатів України, питання діяльності органів адвокатського самоврядування. Крім того на РАУ буде розглянуто і низку звернень голів рад адвокатів регіонів, голів Комітетів НААУ та адвокатів.

Також до порядку денного включено питання про результати роботи Робочої групи з питань імплементації положень Концепції реформування процедури складення кваліфікаційного іспиту для отримання права на заняття адвокатською діяльністю.