Закон і Бізнес


Без мантії чи сповідь судді: у соцмережі запустили неформальний проект


08.10.2018 17:16
6178

Із нагоди Дня юриста Апеляційний суд Вінницької області запустив у соцмережі проект «Без мантії». Цей проект стане для працівників суду маленькою сповіддю, в якій вони поділяться своїми мріями, спогадами, таємницями чи страхами.


Про це «ЗіБ» повідомили в прес-службі суду.

В межах проекту у соцмережі Facebook публікуватимуть короткі інтерв’ю з працівниками Апеляційного суду Вінницької області. Усі відповідатимуть на кілька неформальних запитань: наприклад, про захоплення, ставлення до Бога, життєві випробування і найшаленіший вчинок. Цей проект надає змогу поглянути на служителів Феміди іншими очима.

Першим же його героєм став заступник голови апеляційного суду Олександр Панасюк. На запитання про захоплення суддя відповів, що змалку любить риболовлю і полювання, а в 18 років став учасником Українського товариства мисливців і рибалок. Тепер суддя має статус ветерана цієї організації. Окрім цього, він полюбляє подорожувати і займатися лижним спортом.

Також у судді запитали на що він витратив свою першу зарплатню. О. Панасюк  згадав коли йому було 14 років, влітку він пас колгоспну худобу. А за зароблені грошу купив електронний годинник, вартістю  майже 100 радянських карбованців.

Суддя розповів, що найбільше у людях він цінує відповідальність і пунктуальність.

«За цим принципом намагаюся жити, виховувати свою дитину. Тих, хто працює зі мною, спонукаю так само бути відповідальними і пунктуальними, тому що завдання, що стоїть перед тобою, ти мусиш виконати якомога якісніше, вчасно і нести відповідальність за наслідки своїх рішень», — зазначив О. Панасюк.

Надалі інтерв’ю з представниками Феміди на сторінці установи у Фейсбук з’являтимуться щоп’ятниці. Знайти дописи можна за хештегом #Без_мантії. Долучитися до проекту закликають й інші українські суди.