Закон і Бізнес


У НШСУ узагальнили перші підсумки спецпідготовки майбутніх суддів


27.09.2018 17:47
4980

27 вересня у Національній школі суддів України представили результати проведення І блоку програми спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді. Вже у жовтні кандидати розпочнуть проходити стажування.


Як повідомили «ЗіБ» в прес-службі НШСУ, ректор Микола Оніщук відмітив високий рівень успішності майбутніх суддів в оволодінні професією та резюмував, що це є свідченням як їх високої мотивації, так і викладацької майстерності тренерів.

Начальник відділу підготовки викладачів (тренерів) – радник НШСУ Ольга Шаповалова презентувала аналіз анкетування слухачів за підсумками проведення І блоку програми спеціальної підготовки. Було відмічено, що майбутні судді  високо оцінили такі складові навчального процесу як активні та жваві дискусії, небайдужість тренерів, розкриття викладачами тем спецпідготовки крізь призму професійного досвіду.

У підсумку зустрічі  кандидати  на посаду судді мали нагоду обговорити з  керівництвом Національної школи суддів України актуальні питання,  пов’язані з навчальним процесом, його організацією, а також щодо проходження стажування, яке розпочнеться вже у жовтні.