Закон і Бізнес


НАЗК перевірить декларації судді та двох прокурорів


21.05.2018 13:41
5492

Національне агентство з питань запобігання корупції проведе повну перевірку електронних декларацій ще 5 осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2016 та 2017 роки, серед яких два прокурори та суддя.


Про це «ЗіБ» повідомили в прес-службі НАЗК.

Суб’єкти декларування, щодо яких Нацагентство розпочне перевірку:

- Богдан Воронін, прокурор Іллічівської місцевої прокуратури Одеської області, за 2017 рік.

- Віталій Давній, суддя апеляційного суду Чернівецької області, за 2015 рік (декларація виправлена), а також за 2016 та 2017 роки.

- Олег Кондратюк, начальник Білоцерківської районної державної лікарні ветеринарної медицини, за 2017 рік.

- Аліса Оскірко, начальник відділу акредитації та моніторингу суб'єктів державної реєстрації Департаменту державної реєстрації та нотаріату Міністерства юстиції України, за 2016 рік.

- Іван Цар, прокурор відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих регіональної прокуратури слідчого управління прокуратури Закарпатської області, за 2017 рік (виправлена).

Нагадаємо, що проведення повних перевірок розпочинається за інформацією, яка була отримана від фізичних чи юридичних осіб, державних органів влади в листах, зверненнях чи скаргах, у яких були наведені факти про можливе відображення у декларації недостовірних відомостей, котрі стосувались конкретного суб’єкта декларування та містили фактичні дані або твердження, що можуть бути перевірені.